Kirjoittaja

Olen oulunsalolainen 29-vuotias elämää rakastava koheltaja. Perhe, ystävät ja sukulaiset ovat minulle pesä, oksat  ja juuret. Uskon huumoriin, rakkauteen, hyvään tahtoon ja siihen, että täällä eletään vain kerran. Olen agnostikko. Äänestän Vihreitä. Mieluummin kannatan, kuin vastustan. Mielenkiinnon kohteitani ovat ihmisluonne, terveys ja hyvinvointi, ravinto, liikunta, rentoutuminen, musiikki, elokuvat. Elämän ainutkertaisuus, ihanuus ja kurjuus inspiroivat. Kehollisuus, syke ja lihasvoima ovat minulle yhtä tärkeitä kuin ajatuksenjuoksun seuraaminen.

Olen oppinut neuvomaan muita vähemmän ja keskittymään enemmän omiin pyrkimyksiini sen sijaan, että olisin joku hemmetin elämisen yleisasiantuntija.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK) ja seksuaalineuvoja. Teen ehkä vielä joskus töitä, jos on semmoiselle aikaa. Ohjaan tällä hetkellä myös mm. kahvakuula- ja Zumba-ryhmiä. Olen päätoimisesti kotiäiti kahdelle pienelle lapselleni.

Tämä blogi on perustettu alunalkaen sitä varten, että voin tänne laittaa juttuja elämän kivoista asioista muistuttamaan kaikesta, mistä on syytä olla iloinen, kiitollinen ja onnellinen. Yritän kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi (en yritä hirveän kovasti), sekä välttää turhaa kritisointia, rutkutusta ja mussutusta.

Pääasiallisesti  kirjoitan tänne muistuttaakseni itselleni mitä ajattelen.

Uskon, että voimme valita itse, miten ajattelemme. Jos keskitymme positiivisiin näkökulmiin asioissa, muutumme pikkuhiljaa iloisemmiksi ihmisiksi. Kun tarpeeksi kauan harjoittelee hyvien asioiden poimimista tietoisesti, se saattaa alkaa tapahtua vähitellen itsestään – huomaamme kivoja asioita, ja mikä tärkeämpää, jätämme pienet epäonnistumiset, huonot uutiset ja muut ikävät yksityiskohdat omaan arvoonsa.

Muutkin saa kokeilla omalla vastuulla.

Advertisement

One response to “Kirjoittaja

  1. Sis

    Jee 🙂 Hienoa että alat taas kirjoitella blogia. Sitä on jo kaivattukin!! – M/Hki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s